Добре дошли и в секция контакти >> обработка на снимки София: Вълнувам се при всяко индивидуално посещение, защото тук е моята галерия с част от най-красивите моменти, които обективът ми е видял, както и част от най-ползотворните и ефективни контакти с хора, по-чиито идеи сме работили часове наред. Проектите, върху които работите, и връзката, която можем да изградим, са само на едно действие разстояние от Вас. Не се колебайте да ги осъществите. 

Работя и с поръчки от цяла България, както и може да посетите английската версия на сайта тук

в готовност за вашите снимки.

Визитка

Адрес

Обработка на снимки София, кв. Манастирски ливади

Email

m.ionkova@abv.bg * препоръчителна форма за запитване с прикачени снимки за обработка.

телефон

0888 20 44 24

Viber, Whats app

 * Photoshop услуги и поръчка на снимки: към началото на сайта. 
Очаквам с нетърпение Вашите запитвания и да може да обсъдим всичко, което Ви идва наум. 
Ще бъде предизвикателство да се запозная с Вашите идеи и да ги реализираме чрез Photoshop: най-мощният инструмент за обработка на изображения!

“обработка на снимки София” :

–> се занимава изцяло с добронамерени инициативи на фотографии, с които ще зарадвате себе си или Вашите близки! Запитвания, свързани с обработка на документи не се приемат.
–> Стремя се да отговарям на всички запитвания в рамките на работния ден, в случаи, че забележете забавяне, моля използвайте телефона за контакт. 

–> Преди да прибегнете към контактите, уверете се, че разполагате с добро качество на снимките, за които искате да направите запитване. 

–> Не е необходимо да бъдат направени с професионален фотоапарат, достатъчно е да бъдат заснети с телефон с добра камера. 

–> Изпратените от Вас снимки ще бъдат считани за строго конфиденциални. В случаи, че решите да позволите тяхното споделяне към Photoholics.eu , то ще стане с Вашето изрично писмено одобрение и крайната цена на услугата за обработка, ще бъде редуцирана.