Извади и реставрирай снимките от албума или създай нови

Поръчка на снимки: “Никога няма да бъдеш по-млад отколкото си днес. Отбележи го със снимка”

– точно сега

 Здравейте! Щом сте попаднали тук, на страницата за Поръчка на снимки, може би сте сърфирали прекалено много, тъй като услугите в този сайт не могат да бъдат точно формулирани, и някои от Вас ще ги търсят като оптимизация на #снимки, #ретуш, #фотоманипулации. Списъкът може да стане наистина дълъг. По този начин сайтът е по-труден за категоризиране.
Аз най-сърдечно се радвам, че сте тук и ще се постарая да бъда максимално описателна за услугите, към които тази работилница за снимки Ви води и кани. 

   На първо място, всеки има идеалистична представа за собствените си снимки, а пък и оценката им може да бъде твърде разнопосочна. Понякога попадам на снимки, които преди обработката им, ми се струват по-красиви, отколкото след работата на различни програми по тяхната промяна. Друг път, окото на търсачите на снимки свиква с интересното и красивото, критериите стават по-високи и се загубва представата за положения труд. 

 

В един случай, когато виждаме една снимка, е важно да се оценят часовете на работа по нея, и тук, обикновено става дума за приказни декори, анимации, нереалистични елементи, сюрреалистични светове. Друг път, се набляга на естественото, така че максимално да се прикрие фотоманипулацията и зрителят да не се осъмни в допълнителна намеса. В повечето случаи, такива снимки се поместват в социалните мрежи. Стават профилни снимки. Радвате се на повече „зрителско“ внимание. Такава поръчка на снимки е строго конфиденциална, и затова и не мога да Ви ги представя на настоящата страница. Работата ми по тях и постигнатите резултати променят представата за света: те стават забавни, креативни, стимулиращи към промяна. Случва се реалната промяна да бъде провокирана от снимката. Тя е тази, която поражда искрата да бъдеш по-слънчев, засмян, строен и интересен. Да промениш двора, градината или любимия си предмет и да го увековечиш в картина, платно, тениска, чаша, пъзел.

0
% отдаденост за най-добрата снимка

Пакетна цена при поръчка на снимки

50 лв. за снимка

* Включва повече от 5 действия от посочения списък в синьо
* Създай нова снимка по твой дизайн с надписи и растерни изображения
* В случай, че включите и фотозаснемане, ще бъде направена допълнителна оферта, която е различна от посочената по-горе цена. 

Пакетът е примерен и цената е ориентировъчна. 

 • Оразмеряване
 • Селектиране
 • Фокусиране
 • Разместване
 • Филтриране
 • Комбиниране
 • Замазване
 • Стилизиране
 • Портретизиране
 • Рамкиране
 • Пикселизиране
 • Ретуширане
 • Оцветяване
 • Контрастиране
 • Изрязване

Пакетна цена  при поръчка на снимки

30 лв. за снимка 

*Включва до 5 действия от посочения списък в синьо. 

Например:

– селектиране на обект
– поставяне на филтър
– оцветяване или промяна на цвят
– оптимизиране на фокуса
– поставяне на рамка

 

Пакетът е примерен и цената е ориентировъчна. 

Поръчка на снимки ::

Единичен брой снимки се заплащат след като ги одобрите. За одобрението им ще получите обработения вариант по Viber, Messenger, Email или Whats app. Получавате ги с маркировка върху тях, така че няма да могат да бъдат използвани. Имате право на 1 корекция. След заплащането снимкиката ще бъде освободена от водните знаци и ще Ви бъде изпратена по e-mail с най-високо качество. 

Поръчка на снимки : анализ в проценти за предпочитаните начини на заплащане 
Лично предаване 14%
Превод, изпратен до офис на куриерска фирма 50%
Pay Pal, Epay, Easy pay, Revolut 16%
Банков превод 16%

Благодаря Ви за проявения интерес!  
За връзка с началната страница на “Поръчка на снимки”, моля натиснете тук.
За да разгледате английската версия на www.photoholics.eu,  моля изберете www.photoshopy.eu